Εξουσιοδοτημένο service & πώληση Κλιματιστικών και λευκών συσκευών

Επαγγελματικές συσκευές Grandimpianti.

Εταιρία παραγωγής επαγγελματικών συσκευών με μία πλούσια γκάμα από  : πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια. 

Τα επαγγελματικά πλυντήρια έχουν έξι διαφορετικές δυνατότητες για να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες του φορτίου του πελάτη. Από τα 8 kg έως 28 kg (αναλογία φορτίου 1:10), μπορείτε να επιλέξετε το πλυντήριο ρούχων που σας ταιριάζει καλύτερα. Κάθε έκδοση έχει τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού και εγγυάται πάντα την ίδια ποιότητα προς τον πελάτη. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, χωρίς να θυσιάζετε τις υψηλές αποδόσεις και το χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% στα απορρυπαντικά, χάρη στο σύστημα DWS που ρυθμίζεται αυτόματα την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσει .

Το πατενταρισμένο σύστημα ζύγισης DWS εξασφαλίζει υψηλή απόδοση με μερικό φορτίο. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι τα μηχανήματα δεν είναι σχεδόν ποτέ φορτωμένα με βάση τις πραγματικές τους δυνατότητες. Το σύστημα DWS ρυθμίζει τη δοσολογία και την κατανάλωση σε χαμηλότερα φορτία. Για παράδειγμα, με ένα φορτίο 70%, η μηχανή χρησιμοποιεί 30% λιγότερο απορρυπαντικό και ο κύκλος μειώνετε κατά 5 λεπτά λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης νερού, με επακόλουθη μείωση της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται. Αλλά η ποιότητα του πλυσίματος παραμένει αμετάβλητη.

Επίσης εξοικονομεί ενέργεια με τη βελτιστοποίηση της ποσότητας του νερού που πρέπει να θερμανθεί. Έχετε ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση με την εισαγωγή της δεύτερης προαιρετικής βαλβίδας εκκένωσης. Όλα αυτά σημαίνουν λιγότερο κόστος και λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων Υψηλής ποιότητας

Με αυτούς τους επαγγελματικούς στεγνωτήρες ρούχων επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου λόγω της διαγραμμικής ξήρανσης. Το στεγνωτήριο αυτόματα ρυθμίζετε με βάση τις πραγματικές συνθήκες εργασίας σύμφωνα με το διάγραμμα ξήρανσης. Μπορείτε να εξοικονομίσετε έως και 12 λεπτά σε κάθε κύκλο ξύρανσης, δηλαδή να γλιτώσετε περίπου 3-4 κύκλους χρόνου κάθε 8 ώρες.
Έτσι το στεγνωτήριο προσαρμόζετε ανάλογα με το είδος του φορτίου και τον βαθμό ξήρανσης.

Τα επαγγελματικά σιδερωτήρια

Τα επαγγελματικά σιδερωτήρια για τα σεντόνια της Grandimpianti είναι άκρως επαγγελματικά, αποτελεσματικά και έχουν διαφορετικούς τύπους θέρμανσης.

Ηλεκτρική θέρμανση, θέρμανση ατμού ή αερίου για το σιδέρωμα. Λόγω της υψηλής θερμικής αγωγιμότητας του αλουμινίου, τα σιδερωτήρια διάστρωσης της Grandimpianti επιτρέπουν επίσης υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας και την επίτευξη της ίδιας θερμοκρασίας σε κάθε τμήματα της μηχανής, βελτιώνοντας το σιδέρωμα. Αυτό το υλικό έχει την ιδιαιτερότητα να φτάσει αμέσως την θερμοκρασία, από 20 ° C έως 180 ° C σε 2 λεπτά 30 δευτερόλεπτα, έναντι των παραδοσιακών σιδερωτήρων. Αλουμινίου επαγγελματικές μηχανές σιδερώματος με την άριστη θερμική μόνωση.

Επαγγελματικές συσκευές Grandimpianti.

Επαγγελματικά πλυντήρια Grandimpianti
   Επαγγελματικά στεγνωτήρια Grandimpianti
 Επαγγελματικά σιδερωτήρια Grandimpianti  Επαγγελματικά σιδερωτήρια Grandimpianti
   

 

Close Menu
×
×

Cart